Saturday, 9 April 2011

Luahan Hati

Dah selama setahun aku single.mybe lebih kot.hehehehe.kadang2 kawan2 ada jugak tanye pasal awek.lagi2 bestfriend akak aku.sibuk sangat dan dia orang selalu kutuk2 sebab tak ada awek.aku bukan tak nak tapi aku tak sure boleh love her.sebab aku tak pernah rasa bila betul2 fall in love kat someone.so aku tak berani nak bercinta.ada juga girl yang suka dengan aku tapi aku terpaksa reject or just friend.ada someone ni suka kat aku dan kita orang selalu msg.aku pun suka kat dia tapi bagi aku jangan mengharap sangat sebab nanti kecewa,dan aku ni agak memilih untuk cari gf sebab tak nak kecewa tapi tak semua orang perfect kan.harap2 suatu hari nanti aku dapat jumpa girl itu...

No comments:

Post a Comment