Saturday, 21 May 2011

monkey.

nie beruk kat belakang rumah aku.beruk nie tak geti duduk diam,asyik terloncat2 jerk kerja nye.garang pulak ur.
monkey dengan beruk sama ea? my babyucuk suka monkey sebab dia kata comel macam dia? tapi boleh lah sama comel.heee... bro sayang sis.. <3

Sunday, 15 May 2011

Fixie

Yes!!! akhir nya sempurna,aku dah dapat fixie. best juga naik basikal walaupun semput tercugap-cugap sebab kan penat,yela mana tak nya dah lama gila tak naik basikal.ramai budak pinjam fixie aku. walaupun tak mahal mana an.dah lama aku cari basikal ur akhir nye jumpa juga.HEHEHHEE..
sekarang aku ada fixie dan icon . harap2 dapat kereta pulak HEHEHE..


Dah lama aku tak update kan.bukan apa cuma tak ada cerita nak di kongsi kan dengan kau orang.ramai budak2 tanya asal tak update.dah tak ada cerita nak buat macam mana an.k lah aku tak ada pape nak cerita nie nak main game pulak.HAHAHA.. babai .... <3