Sunday, 3 July 2011

Rider Fixie lagi...

hari ini hari paling best dan n\meriah kat yong peng bila budak-budak fixie dan bmx parit raja turun yong peng.macam-macam terjadi masa kita orang ride.ada yang gantang rosak lah,macam-macam ragam ada.ada yang tertongeng depan aku pun ada,paling teruk leader fixie parit raja lah.nak tunjuk hero malaya,jatuh tertongeng terus sampai luka-luka.rim fixie bengkok.so terpakse pikul basikal nye naik moto,itu nasib baik ada orang nak nak tolong, but the way tq bro yang tolong ur..bila kita orang sampai yong peng,kita orang lepak kat yong peng,repair-repair basikal masing-masing..paling best time balik-balik tepung lah..hari jadi budak fixie yong peng memang best..meriah gile time ur..semua orang kat dataran ur tengok..





budak-budak BMX dan FIXIE



time baling-baling tepung..



MERIAH KALI NIE KORANG MEMANG BEST..

sampai sini lah mohd seth nak bagi tahu kisah petang tadi..penat type nie..hehehe
Bye
Salam...