Sunday, 26 June 2011

kayuhan

hari ini memang penat bagi aku,sebab kayuh basikal dari Yong Peng - Parit Raja - Batu Pahat - Yong Peng.
memang penat tapi best walaupun banyak masalah.. macam- macam ragam ada budak- budak ni.kaki semua kengkang jerk sebab kayuh basikal..




kita orang bersarapan pagi sama kat parit raja.
mamak !!
Roti canai satu.teh tarik satu.


basikal rosak terpaksa angkat basikal nye sebab tak ada kedai basikal.
terima kasih mock... :D


Bila dah penat lepak-lepak sekejap...



Akhir nye sampai jugak kita buat kayuhan ini..
next month aku akan buat pergi kluang pulak okey..


TAMAT

Saturday, 18 June 2011

ride fixie.

Hari ini hari yang penat buat budak-budak fixie kat yong peng,aku ajak dia orang ride pergi parit yanni sebab aku nak test boleh ker tak ride. nampak  nye boleh walaupun ada berape problem basikal dia orang ur.tapi dah okey.memang best bila ride fixie ramai-ramai.aku nak budak-budak kat yong peng naik basikal fixie dari naik motor ur.jangan jadi rempit,bahaya itu.hehehehe
dan next week aku plan nak pergi ayer hitam pulak,dan seterus nye lagi jauh k..aku harap budak-budak yong peng maju untuk kebaikan k.. peace!!



bila dah penat terbongang r apa lagi.rest jap..relax-relax...



MAK KITA ORANG CAKAP FIXIE ITU ADA GAYA