Sunday, 26 June 2011

kayuhan

hari ini memang penat bagi aku,sebab kayuh basikal dari Yong Peng - Parit Raja - Batu Pahat - Yong Peng.
memang penat tapi best walaupun banyak masalah.. macam- macam ragam ada budak- budak ni.kaki semua kengkang jerk sebab kayuh basikal..




kita orang bersarapan pagi sama kat parit raja.
mamak !!
Roti canai satu.teh tarik satu.


basikal rosak terpaksa angkat basikal nye sebab tak ada kedai basikal.
terima kasih mock... :D


Bila dah penat lepak-lepak sekejap...



Akhir nye sampai jugak kita buat kayuhan ini..
next month aku akan buat pergi kluang pulak okey..


TAMAT

1 comment: