Monday, 18 April 2011

Kawan baru


Hai semua,heeee,seth dapat kawan baru nama nye bella.dia tua sikit dari seth.seth kenal dia dari member2.dia nie okey lah.tp agak cerewet.hehehhee..minggu lepas dia dapat baby baru.bukan dia yang mengandung tapi mak dia.hohoho..so semalam seth  ajak dia lepak kopitiam.kira nie date lah an.tapi macam biasa jep tak ada beza pun.seth dengan dia kawan secara senyap2 sebab dia ni 1 tempat kerja dengan seth so tak nak lah orang tahu dan gosip2 lagi pun kita orang kawan je tapi akhir nye kantoi jugak semalam ada someone nampak seth dengan bella pergi kopitiam. bergosip 1 kilang ur cakap yang seth ni couple dengan dia tapi tak pun lagi pun seth belum ready nak couple.. heeee....itu jep nak kongsi.. :)

1 comment: